Villa Palagonia - Palermo

Studiereis naar Palermo

In mei had ik de gelegenheid om Palermo, Italië te bezoeken met de cursisten Italiaans van de Italiaanse Kok. We konden meer leren over de stad en de cultuur, terwijl we ook genoten van geweldig eten. Ik ben enthousiast om mijn ervaring met jullie allemaal te delen in onderstaande YouTube video!

De cursisten van de Italiaanse Kok zijn van 17 tot 22 mei 2017 samen naar Palermo gegaan voor een studiereis van de Italiaanse taal & cultuur. De groep heeft o.a. Le saline, Il Duomo di Monreale en de stad Erice bezocht.

Onder begeleiding van Ylenia Borsato hebben de cursisten o.a.een kookworkshop bijgewoond waarbij ze zelf pasta hebben gemaakt en de enige echte pesto Trapanese!

Bekijk hier de video van de Studiereis naar Palermo van 17 tot 22 mei 2017

Deel met anderen!
Ylenia Borsato
Ylenia Borsato

Mijn naam is Ylenia Borsato. Ik ben in Italië geboren en woon met veel plezier vanaf 1997 in Nederland. Ik ben actief als docente Italiaans in Heiloo en omgeving.

Bent u van plan bent om de Italiaanse taal te leren of eens het Italiaanse eten van dichtbij mee te maken, wil ik u uitnodigen om eens een kijkje te nemen naar de Italiaanse cursussen die ik bied.

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren.

Tot nu toe dankzij deze methode hebben verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden en leeftijden met succes deze taal geleerd.

En ik kan eerlijk zeggen dat het voor mij echt een plezier is om ze daarbij te helpen!

Artikelen: 2