Italiaans - Buitenlandse taal

Privé Lessen Italiaans

Ylenia Borsato stemt haar privé lessen Italiaans af op de individuele behoeften en doelen van elke student. Of je nu Italiaans wilt leren voor reizen, werk, of gewoon voor je plezier, Ylenia kan je helpen je doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met haar op om te beginnen!

Wanneer u uw voorkeur geeft aan een-op-een lessen, is dit altijd mogelijk! Deze privé lessen Italiaans zijn op maat, specifiek aangepast aan uw behoeften in verband met de Italiaanse taal (werk of plezier).

In dit geval maken we samen een keuze van de studiemateriaal. De duur van deze cursus wordt bepaald aan de hand van uw doelen en uw vermogen om de taal onder de knie te krijgen. Het is ook mogelijk deze lessen samen met een studiepartner, vriend, collega of familielid te volgen, tot een maximum van 3 deelnemers.

Algemene informatie over Privé lessen Italiaans:Startdatum, tijdstip, locatie, lessen & prijs
Startdatum en tijdstip: op maat/op aanvraag
Locatie: Heiloo en directe omgeving, in het leslokaal of online
Aantal lessen: op maat
Prijs:  € 35 per les  (exclusief lesmateriaal) . Mocht u met een studiepartner/s op les willen komen, krijgt elke andere deelnemer 50% korting op de prijs per les (bv. met 2 personen betaalt u € 52,50, met 3 personen € 70….)
TIJDELIJK ZIJN ER GEEN PRIVÉ LESSEN BESCHIKBAAR!