Stenen brug - Restaurant Osteria Ponte Pietra

Culinaire stedentrip Italië 2021

De culinaire stedentrip naar Italië was in september 2021 voor het eerst en eerlijk gezegd waren Remco en ik nogal zenuwachtig over hoe dit zou gaan. Maar die spanning sloeg snel om in complete euforie toen we onze reisgenoten ontmoetten bij aankomst van onze eerste bestemming “Musella Winery & Country Relais” in Verona. Wat een leuke groep was dit!!!

Hoewel er verschillen waren in leeftijd en achtergrond, had iedereen één gemeenschappelijk doel: deze culinaire stedentrip in Noord-Italië tot een succes maken en dat is iedereen meer dan gelukt!

Sommigen hadden bij aankomst aangegeven eigenlijk geen groepsmens te zijn en moesten deze woorden na de laatste dag in Pistoia inslikken 😉.

Deel met anderen!
Ylenia Borsato
Ylenia Borsato

Mijn naam is Ylenia Borsato. Ik ben in Italië geboren en woon met veel plezier vanaf 1997 in Nederland. Ik ben actief als docente Italiaans in Heiloo en omgeving.

Bent u van plan bent om de Italiaanse taal te leren of eens het Italiaanse eten van dichtbij mee te maken, wil ik u uitnodigen om eens een kijkje te nemen naar de Italiaanse cursussen die ik bied.

Mijn doel is u te begeleiden van het beginstadium tot het vloeiend spreken van de taal. Ik maak gebruik van een vertrouwde, erkende methode om de Italiaanse taal te leren.

Tot nu toe dankzij deze methode hebben verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden en leeftijden met succes deze taal geleerd.

En ik kan eerlijk zeggen dat het voor mij echt een plezier is om ze daarbij te helpen!

Artikelen: 2